Commerciële keukenreiniging
De kooktijd van iedereen wordt in de loop der jaren korter, en daarom willen uw klanten misschien dat u enkele eenvoudige wijzigingen in uw menu aanbrengt of misschien zelfs een nieuw kookboek maakt. Misschien willen ze dat je je bloemstukken in de wachtkamer opfrist of de muren versiert met verf. Het is onwaarschijnlijk dat u om de twee jaar in staat zult zijn om dit niveau van verandering in uw restaurant door te voeren, dus u kunt op zoek gaan naar een schoonmaak- en restauratiespecialist die het herontwerp en de renovatie van uw commerciële keuken voor u zal doen, indien nodig tot.
Hoewel uw restaurant erg groot kan zijn, is de kans nog groter dat het een grote ingebouwde keuken heeft ergens aan de achterkant van het huis. Afhankelijk van uw algemene plan, kunt u dit gebied mogelijk volledig schoon en in topconditie houden door een commerciële schoonmaakploeg in te huren, of u moet mogelijk een algemene commerciële schoonmaakploeg inhuren die van tijd tot tijd aanwezig zal zijn.
Het is niet altijd praktisch om een restaurantkeuken twee keer schoon te maken. Een van de grote problemen voor restauranteigenaren is niet alleen om de faciliteiten te hebben om dit te doen, maar ook om het personeel gemakkelijk te maken om hun werkplek netjes te houden. Het is onvermijdelijk dat iemand de commissarissen moet schoonmaken voordat Honups of Prep Mates het water moeten onderhouden en opslaan. Ook al zullen ze hiervoor een schoonmaakemmer als een minipompje moeten gebruiken, ze mogen geen stand-along water of andere schoonmaakmiddelen hebben. Dit betekent dat ze het overal zullen gebruiken en het hele restaurant zal inderdaad rommeliger overkomen dan voorheen. Een professioneel team dat graag in groepen schoonmaakt en volgens het schema schoonmaakt, kan dit doen zonder een bepaald karwei voor de dag te doen en hier vervolgens op terug te komen als ze een langzame dag hebben.
Voor de commerciële keuken is het echter verstandig, vooral in kleinere keukens met beperkte ruimte, om een ervaren bemanning te hebben die bekend is met de omstandigheden in de commerciële keuken. Dit betekent dat ze precies weten wat ze gaan doen en als ze glas schoonmaken met glasreiniger en vuile auto's op de vloer kan een nachtmerrie zijn en niemand wil dit op hun dagelijkse werkschema!